Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Reisorganisaties Single rondreizen

Vergelijk reisorganisaties met single rondreizen:

=> Single Reizen
meer info | bekijk website

=> Kras
meer info | bekijk website

Wat zijn Single Rondreizen?

Single rondreizen zijn groepsreizen met alleen singles. Deelnemers van single groepsreizen leren elkaar op een goede manier kennen tijdens het reizen.

Single rondreizen Azie

Azie is een mooie destinatie voor single rondreizen. Leer elkaar goed kennen tijdens een trektocht door de Himalayas, of juist tijdens een relax kampvuur in Goa, India, of juist tijdens een avontuurlijke reis door de jungle van Indonesie. Tijdens een singlereis door Azie is avontuur gegagarandeerd. 

=> Groepsreizen Azie

Single rondreizen Midden Amerika

Singlereizen door Midden Amerika zijn een echte aanrader. Het hoogtepunt van een reis door Midden Amerika is Costa Rica, het land met de meeste diversiteit. Er zijn mooie bergen, jungles en stranden. Genoeg ingredienten voor een mooie singlereis.

=> Singlereizen Midden Amerika

Single rondreizen Noord Amerika

Leer elkaar steeds beter kennen tijdens een lange roadtrip over de schier eindeloze wegen van de USA of Canada. Ontdek de hoge bergen in het westen van de States en de weidse in het midden en de bruisende metropolen aan de kust. Drink en eten samen tijdens een diner in New York of juist bij een kampvuur in de Rocky Mountains.

=> Singlereizen Noord Amerika

Single rondreizen Zuid Amerika

Zuid Amerika is een mooie bestemming voor single rondreizen. Het continent is zeer divers en biedt de hele tijd mooie uitzichten en indrukken. Denk bijvoorbeeld aan de ruige Andes die het beste te ervaren zijn gedurende een trektocht door de bergen. Of denk aan de cultuur van Peru waar nog veel bewaard is gebleven. Of denk aan het eindeloze Amazone gebied waar de meest gangbare manier van transport de boot is. 

=> Groepsreizen Zuid Amerika

Single rondreizen Afrika

Afrika is een waanzinnige plek voor single rondreizen. Het continent staat garant voor een avontuurlijke groepsreis waarbij je de deelnemers van de groep goed leert kennen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kampeerrondreis dwars door de woestijn of juist een rondreis door een van de Afrikaanse jungles.

=> Groepsreizen Afrika

Koning Aap Shoestring ACSI SNP Arke Pharos Reizen Sawadee Kras No Sun De Jong Intra