Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Reisorganisaties Familierondreizen

Vergelijk reisorganisaties met familierondreizen:

=> Koning Aap
meer info | bekijk website

=> Shoestring
meer info | bekijk website

=> Sawadee
meer info | bekijk website

=> SNP
meer info | bekijk website

=> Kras
meer info | bekijk website

=> De Jong Intra
meer info | bekijk website

=> Arke
meer info | bekijk website


Wat zijn familierondreizen?

Familierondreizen zijn groepreizen voor het hele gezin. Samen met een paar andere gezinnen beleeft u vaak een mooie reis waarbij de kinderen met elkaar kunnen spelen.

Familierondreizen Azie

Azie is een van de beste bestemmingen voor rondreizen met kinderen. Het continent is zo divers zodat iedereen er wel kan vinden wat die zoekt. Van de hoge Himalayas in Nepal en India tot de uitgestrekte vlakten van Mongolie. Van de levendige cultuur van India tot de verlatenheid van grote delen van Rusland. Van de tropische stranden in Thailand tot de donkere jungle in Birma. Van de rijstvelden in Indonesie tot de weidse vlaktes in Kazachstan. Azie is de ideale bestemming voor verre reizen met kinderen.

=> Verre reizen met kinderen Azie

Familierondreizen Midden Amerika

In Midden Amerika is met name Costa Rica een ideale bestemming voor rondreizen met kinderen. Het land is divers en biedt voor ieder wat wils. Van een indrukwekkende groene natuur meta allerlei verschillende planten en dieren tot de witte stranden en het warme zeewater.

=> Verre reizen met kinderen Midden Amerika

Familierondreizen Noord Amerika

Canada en Amerika zijn mooie bestemmingen voor kampeerrondreizen met een camper. Trek door het hele land in een camper die vaak van alle luxe is voorzien en leer op een fijne manier de Rockys, de eindeloze bossen van Canada en de bruisende metropolen als NEw York en San Francisco kennen. Amerika en Canada zijn uitermate geschikte voor een mooie roadtrip met kinderen.

=> Verre reizen met kinderen Noord Amerika

Familierondreizen Zuid Amerika

Zuid Amerika is een goede destinatie voor verre reizen met kinderen. Leer de bijzondere cultuur van Zuid Amerika kennen en zie hoe verschillend die is. Zie hoe de mensen leven in de hoge bergen van Bolivia tot de mensen in de jungle van Peru of Ecuador. Bezoek ook de eindeloze woestijnen van Chili waar geen gras groeit en het op sommige delen al tientallen jaren niet meer geregend heeft. Ook bijzonder in Zuid Amerika: Patagonie, de eindeloze reeks fjorden zal iedere bezoeker verbazen.

=> Verre reizen met kinderen Zuid Amerika

Familierondreizen Afrika

Afrika is een mooie bestemming om met de familie rond te reizen. Het continent leent zich voor avontuurlijke reizen met kinderen, denk bijvoorbeeld aan kampeerrondreizen door Zuidelijk Afrika of een mooie safari door Tanzania en Kenia. Het is een bijzondere ervaring om een rondreis door Afrika te maken en te zien hoe groot en divers dit continent is. Het is zeker meer dan waard om een rondreis met kinderen naar Afrika te maken.

=> Verre reizen met kinderen Afrika

Shoestring Sawadee No Sun NRV Holiday Pharos Reizen Arke Koning Aap Van Verre Kuoni Mambo