Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Reisorganisaties Autorondreizen

Vergelijk reisorganisaties met autorondreizen:

Autorondreizen

=> Pharos Reizen
meer info | bekijk website

Reizen met de auto

=> Kras
meer info | bekijk website

Auto reizen

=> De Jong Intra
meer info | bekijk website

Reisorganisaties Autorondreizen

=> Arke
meer info | bekijk website


Wat zijn autorondreizen?

Autorondreizen zijn individuele rondreizen die ook wel fly-drives worden genoemd. Bij autorondreizen zijn alle hotels en eventuele excursies geregeld en krijgt u van de reisorganisatie een reisbeschrijving mee. Indien u naar een verre bestemming gaat, is een huurauto meestal inbegrepen.

Autorondreizen Noord Amerika

De Verenigde Staten en Canada zijn twee landen die natuurlijk meer dan uitstekend lenen voor autorondreizen. De eindeloze wegen die allemaal prima zijn onderhouden nodige uit voor een roadtrip van meerdere dagen waarvbij overnacht wordt in hotels, motels of in een tent. Rijd van de westkust naar de oostkust of van het zuiden naar het noorden. Stop in steden als New York en Los Angeles, en stop in verlaten gebieden in de Midwest of de Rocky Mountains.

=> Rondreizen Noord Amerika

Autorondreizen Zuid Amerika

Een van de mooiste tochten om met de auto te maken in Zuid Amerika is de Pan America Highway die pal langs de westkust van het continent naar beneden zakt. Eerst vanuit Colombia door Ecuador naar Peru en dan verder naar Chili en door naar het diepe zuiden van Patagonie. Onderweg zijn allerlei hoogtepunten te bezoeken, zoals de Andes in Peru, de eindeloze woestijn van Peru en de hagelwitte stranden van Colombia. Ook een mooie rondreis met de auto is door Patagonie, het uitgestrekte zuiden van Zuid Amerika vol gletsjers en meren.

=> Rondreizen Zuid Amerika

Autorondreizen Afrika

Afrika is een avontuurlijke bestemming voor autorondreizen. In een aantal landen is de infrastructuur prima en kan met de auto goed gereisd worden, denk bijvoorbeeld aan Zuid Afrika. Maar in de meeste landen is een 4x4 nodig om alle hoeken van het land te bereiken.

=> Rondreizen Afrika

ACSI Kuoni Arke Stip Reizen No Sun Kras Van Verre Corendon Koning Aap Shoestring