Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Mexico (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Mexico en vind nu de ideale rondreis door Mexico!

Reisorganisaties met rondreizen Mexico:
Koning Aap, Sawadee, Shoestring, Kras, Stip, Arke, SNP, Mambo, De Jong Intra, NRV, Van Verre en Djoser.

Groepsreizen Mexico

Wanneer is de beste periode voor groepsreizen Mexico?

Juni-oktober zijn de heetste en natste maanden in het grootste deel van Mexico. Het is aan te raden om dan een groepsreis door Mexico te maken.

Individuele rondreizen Mexico

Mexico is een mooie bestemming voor individuele rondreizen.

Het is wel afhankelijk per regio of die geschikt is voor rondreizen. Mexico is op dit moment het gevaarlijkste land ter wereld en enige behoedzaamheid kan geen kwaad.
Geen een periode is een slechte tijd om Mexico te bezoeken, hoewel de kust-en laaggelegen gebieden, met name in de zuidelijke helft van het land, vrij warm en vochtig zijn van mei tot september (dit zijn de maanden met de hoogste regenval en de hoogste temperaturen bijna overal in het land). Het binnenland heeft een meer gematigd klimaat dan de kust. Soms is erg koud in het noorden en het centrum van november tot februari.
Juli en augustus zijn de piek vakantie maanden voor zowel Mexicanen als buitenlanders. Andere grote vakantie seizoenen zijn half december tot begin januari (voor de buitenlanders en Mexicanen) en een de weken rond Pasen (voor Mexicanen). Op die momenten zijn de kustplaatsen vol met toeristen en is het er erg druk, kamerprijzen gaan dan omhoog in de populaire plaatsen.

Reisorganisaties Mexico

Bijna alle grote reisorganisaties bieden rondreizen aan naar Mexico. Door de hoeveelheid rondreizen is er voor ieder wat wils en zijn er vaak zeer voordelige aanbiedingen en goedkope lastminute rondreizen.

 

Foto's en video's

Groepsreizen Mexico
Individuele rondreizen Mexico
Groepsrondreizen Mexico
Reisorganisaties Mexico
Rondreizen Mexico en Midden Amerika

 

Rondreizen Mexico vergelijken

€ 2095

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Mexico & Guatemala, 24 dagen

Guatemala  Mexico   Groepsreizen   Avontuurlijk Indrukkenwekkende complete reis reis door Mexico, Guatemala en Honduras met Maya-ruines, zoals bij Tikal, Copan en Chichen Itza. In Guatalamala en bij San Christobal ontmoet je de kleurrijke indianenbevolking.
Meer info

€ 1795

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Mexico, 16 dagen

Mexico   Groepsreizen   Avontuurlijk Bewonder hoogtepunten van de klassieke Mayacultuur als Chichén Itza, Tulum en Palenque en dwaal door koloniale stadjes als Mérida en San Cristóbal. Einde aan het strand van Playa del Carmen.
Meer info

€ 2695

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning Aap

MEXICO EN GUATEMALA AVONTUUR - Familiereis - 23 dagen; Ontdek de wereld van de Maya’s

Mexico   Groepsreizen   Avontuurlijk Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Tijdens deze afwisselende Mexico en Guatemala rondreis kom je niet alleen in aanraking met de oude Maya's, met hun verlaten steden vol imposante piramides, maar ook met de hedendaagse Maya's, op kleurrijke markten. Prachtige Spaans-koloniale steden, vulkanen in het hoogland en eindeloze jungle in het laagland: alle ingrediënten voor een bijzondere reis zijn aanwezig. Met een duik in de azuurblauwe Caribische Zee sluit je je vakantie af.
Meer info
Shoestring Sawadee Kras De Jong Intra Reisorganisaties rondreizen Corendon Pharos Reizen NRV Holiday Kuoni ACSI