Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Colombia (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Colombia!

Reisorganisaties met rondreizen Colombia:
Koning Aap
Sawadee
De Jong Intra

Groepsreizen Colombia

Eindelijk het kan weer: rondreizen door Colombia. Het land is veilig genoeg om door vrijwel alle gebieden te trekken. Jarenlang waren ontvoeringen aan de orde van de dag, maar die tijden zijn voorbij.

Een aantal reisorganisaties heeft hier direct gebruik van gemaakt door een aantal mooie groepsreizen door Colombia samen te stellen.

Koning Aap en Baobab en die andere reisorganisaties voor rondreizen hebben alles uit de kast getrokken het u, de groepsreiziger, op uw gemak te stellen. De groepsreizen gaan langs de absolute hoogtepunten van Colombia. Langs de fraaie steden in het noorden, de jungle in het midden, de ruige andes en prachtige, verlaten strandjes aan de kust.

In Colombia schijnt de zon altijd. De bestemming is het hele jaar ideaal voor groepsreizen. Het is nu de tijd om Colombia te bezoeken. Maak een prachtige groepsreis door Colombia. Een unieke en nieuwe ervaring.

Individuele Rondreizen Colombia

Colombia ligt dichtbij de evenaar en dat betekent dat de temperatuur weinig varieert gedurende het hele jaar. Het hele jaar door is Colombia geschikt voor individuele rondreizen. De temperatuur verandert wel met de hoogte, van hete laaglanden tot temperaturen onder nu in de Andes. Zo kunt u genieten van heel andere klimaten binnen een paar uur reizen.
Als algemene regel geldt dat de temperatuur ongeveer 6 ° C daalt bij elke 1000m stijging van de hoogte. Indien de gemiddelde temperatuur op zeeniveau 30 ° C is, zal die ongeveer 24 ° C zijn op 1000m, 18 ° C op 2000m en 12 ° C op 3000.
De hoogte heeft ook invloed op het verschil tussen dag en nacht temperaturen. Hoe hoger, hoe groter het verschil. Bijgevolg, in de hooglanden kunnen er warme dagen zijn met koele nachten, terwijl in het laagland dagen en nachten bijna net zo heet zijn.
Colombia heeft twee seizoenen: droog of verano (letterlijk ‘de zomer’) en nat of invierno (winter). Het patroon van de seizoenen varieert in verschillende delen van het land, en is sterk beïnvloed in de afgelopen jaren door El Niño en La Niña.
In de Andes-regio zijn er twee droge seizoenen en twee regenseizoenen per jaar. Het belangrijkste droge seizoen valt tussen december en maart, met een kortere en minder droge periode tussen juli en augustus. Dit algemene patroon zorgt voor grote verschillen in de hele Andes-zone.
Het weer in Los Llanos heeft een meer duidelijk patroon: er is een droge tijd, tussen december en maart, terwijl de rest van het jaar nat is. De Amazone heeft geen uniform klimaat, maar in het algemeen is het er vrij nat hele jaar door.

Reisorganisaties Colombia

Steeds meer reisorganisaties bieden avontuurlijke rondreizen door Colombia aan.

 

Foto's en video's

Groepsreizen Colombia
Individuele rondreizen Colombia
Reisorganisaties Colombia
Groepsrondreis Colombia
Verre reizen Colombia

 

Rondreizen Colombia vergelijken

€ 2995

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Colombia, 21 dagen

Colombia   Groepsreizen   Avontuurlijk Rondreis door Colombia, het meest gastvrije land van Zuid-Amerika. Prachtige natuur: de Andes, schitterende nationale parken, zoals Purace en de jungle van Tayrona en een swingende kust met Cartagena de Indias en Santa Marta voor de mooie stranden.
Meer info

€ 2795

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning Aap

COLOMBIA - Groepsreis - 21 dagen; Verrassend, gastvrij en onbekend

Colombia   Groepsreizen   Avontuurlijk Van tropische stranden tot de hoge besneeuwde bergpieken van de Andes en van nevelwouden tot woestijn; Colombia heeft alles. Cultuur viert de boventoon in de prachtige historische steden, maar ook in San Agustín waar honderden imposante beelden over het heuvelachtige landschap zijn uitgestrooid. Bovenal is Colombia een land waar je verrast zult worden door een gastvrije en vriendelijke bevolking.
Meer info

€ 2950

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Sawadee

Colombia: Oneindige koffievelden en Caribische stranden

Colombia   Groepsreizen   Avontuurlijk Ontmoet tijdens deze reis door het nog weinig toeristische Colombia de meest aardige mensen van Zuid Amerika. Laat je overweldigen door de variatie en tegenstellingen van het land, zoals het Andesgebergte, de koloniale steden, de koffiestreek en de prachtige Caribische stranden. Salsa en andere typische Colombiaanse muziekstijlen als cumbia en bambuca vergezellen ons de hele reis. Colombia is één van Zuid Amerikas best bewaarde geheimen en er is geen betere periode dan nu om te ervaren hoe het is in dit kleurrijke en levendige land!
Meer info
Pharos Reizen Kuoni Sawadee No Sun Reisorganisaties rondreizen De Jong Intra Arke Van Verre Djoser Shoestring