Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Brazilie (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Brazilie en vind nu de ideale rondreis door Brazilie!

Reisorganisaties met rondreizen Brazilie:
Koning Aap, Sawadee, Shoestring, Kras, Stip, Arke, SNP, Mambo, De Jong Intra, NRV, Van Verre en Djoser.

Groepsreizen Brazilie

Wanneer is de beste periode voor groepsreizen Brazilie?

Het hoogseizoen in Brazilië loopt van december tot maart. Dit is het moment dat het land zich vult met buitenlandse toeristen en op vakantie gaande Braziliaanse families (schoolvakantie loopt van half december tot en met Carnaval, meestal in februari). De prijzen stijgen in deze tijd en je krijgt te maken met meer drukte, maar dit is ook de meest feestelijke tijd in Brazilië. Laagseizoen van Brazilië loopt van mei tot september. Met uitzondering van juli, wat ook een schoolvakantie maand, dit is de goedkoopste en minst drukke tijd om het land te bezoeken - maar het kan volkomen leeg zijn in sommige vakantieoorden en koud in het zuiden.
In de zomer, die loopt van december tot februari , zijn in Rio en het noordoosten de temperaturen hoog. De rest van het jaar zijn temperaturen over het algemeen ruim 20 graden. Het zuiden heeft bredere temperatuurschommelingen van 15 ° C in de winter (juni tot augustus) tot 35 ° C in de zomer.
In het Amazonegebied wordt het zelden warmer dan 27 ° C, maar het is vochtig daar, met veel neerslag boven tropische Amazonegebied. In sommige delen van het noorden, wordt december-maart beschouwd als de winter, want dat is de meest regenachtige seizoen.
Door het algemeen gematigd weer het hele jaar door, is er geen slechte tijd om Brazilië te bezoeken. Maar tenzij u uw zinnen gezet op het bijwonen van Carnaval, kunt u het beste de zomerdrukte (en warmte) vermijden, en een bezoek van april tot november plannen. Tochten in de Amazone en de Pantanal zijn dan het best - vooral van juni tot augustus, wanneer het droger is.

Individuele rondreizen Brazilie

Brazilie is een topbestemming voor individuele rondreizen. Het uitgestrekte land vraag erom om ontdekt te worde. Van de bruisende metropool Rio de Janeiro in het zuiden tot de wilde junhle rond Manaus, van de witte stranden in het noorden tot de riverierboten die over de Amzone naar de grens van Peru varen.

Reisorganisaties Brazilie

Steeds meer reisorganisaties ontdekken Brazilie en hebben rondreizen door het land samengesteld. Door het grote aanbod zijn vaak erg aantrekkelijke lasttminute rondreizen beschikbaar,

 

Foto's en video's

Groepsreizen Brazilie
Individuele rondreizen Brazilie
Reisorganisaties Brazilie
Groepsrondreis Brazilie
Rondreizen Brazilie en Zuid Amerika

 

Rondreizen Brazilië vergelijken

€ 3725

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Van Lima naar Rio de Janeiro, 25 dagen

Brazilië  Peru   Groepsreizen   Avontuurlijk Onderweg van Lima naar Rio de Janeiro passeren we vele natuurrijke hoogtepunten van Peru, Bolivia en Brazilië. Machu Picchu, het Titicacameer, de zoutvlakte van Uyuni en de Pantanal zijn de bekendste trekpleisters. Koloniale architectuur zien we in Sucre, Potosí en Cusco.
Meer info

€ 2795

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Brazilië, 21 dagen

Brazilië   Groepsreizen   Avontuurlijk Brazilië heeft natuurlijk Rio en het wereldberoemde carnaval, maar ook prachtige steden en adembenemende natuur. De combinatie van de gevarieerde cultuur, de stranden en de swingende inwoners maakt een rondreis door het land tot een feest voor oog en oor.
Meer info

€ 2995

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning Aap

ARGENTINIË, PARAGUAY EN BRAZILIË - Groepsreis - 21 dagen; Van Buenos Aires naar Rio

Brazilië   Groepsreizen   Avontuurlijk Begin je reis in het mondaine Buenos Aires en eindig op het goudgele strand van Copacabana. Dit is mogelijk tijdens deze reis die de twee grootste landen van Zuid-Amerika met elkaar verbindt. Op de grens van Brazilië en Argentinië ligt één van ’s werelds grootste watervallen. Natuurlijk slaan we het immense moerasgebied van de Pantanal, met haar rijke dierenleven, niet over. Uitkijkend over zee kijk je terug op een heerlijke reis!
Meer info
Djoser No Sun Van Verre De Jong Intra SNP NRV Holiday Corendon Stip Reizen Pharos Reizen Koning Aap