Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen
 

Rondreizen Australië (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen door Australië en Nieuw-Zeeland!

Rondreizen Australië:
Australië
Nieuw-Zeeland

Groepsreizen

Australië en Nieuw-Zeeland zijn twee heel bijzondere en populaire bestemmingen voor een groepsrondreis. De twee landen zijn ook heel verschillend. Om de contrasten tussen Nieuw-Zeeland en Australie goed te ervaren is een combinatiereis aan te raden. Australie staat bekend om de woestijnen en de wilde dieren, maar het land biedt veel meer. In het oosten bevinden zich mooie bergen, waar in de winter (in de Nederlandse zomer) goed geskied kan worden. Ook in het oosten is het waanzinnig Great Barrier Rift, een absolute aanrader voor wie van onderwaterschoon houdt. Wie behoefte heeft aan stadsleven kan terecht in Perth, Sydney of Melbour, drie metropolen met een relaxt en uitbundig aanbod van stadse activiteiten.

Nieuw-Zeeland is heel anders dan Australie in veel opzichten. Het klimaat is prettiger en het landschap is vriendelijker. Het landschap is van waanzinnige schoonheid. Na iedere bocht volgt weer een nieuwe verrassing. De bergen zijn adembenemend, de kustlijn is heel mooi. Nieuw-Zeeland ligt niet om de hoek, maar het is de lange reis meer dan waard.

Individuele rondreizen Australië

In Australie en Nieuw Zeeland is het zomer als het in Nederland winter is. Wie dus in de koude winter wat betere temperaturen wenst kan dan het beste naar naar Australie afreizen voor een rondreis. In de winter kan het in Nieuw Zeeland en in grote delen van Australie erg fris zijn. In de bergen kan geskied worden.;

Reisorganisaties Australie

Er zijn slechts een handjevol reisorganisaties die rondreizen door Australue en Nieuw Zeeland aanbieden.

Zowel Nieuw Zeeland als Australie zijn landen waar zowat alle hoeken het bezoek waard zijn.

 

Foto's en video's

YouTube
YouTube

 

Rondreizen vergelijken

€ 2495

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning AapDjoser

Fietsvakantie Zuid-Afrika, 18 dagen

Zuid-Afrika   Groepsreizen   Avontuurlijk We fietsen door nationale parken als Tsitsikamma en de Baviaanskloof en maken een tocht naar Kaap de Goede Hoop. Ook de groene Tuinroute aan de zuidkust ligt op onze weg. We vliegen vanuit Port Elizabeth terug naar Amsterdam.
Meer info

€ 1995

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning AapDjoser

Fietsvakantie Vietnam & Cambodja, 18 dagen

Groepsreizen   Avontuurlijk Fiets in het zuiden van Vietnam langs rijstvelden en kleine dorpjes in de Mekong delta. In Cambodja fietsen we door de landelijke omgeving van wereldwonder Angkort Wat.
Meer info

€ 2425

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning AapDjoser

Fietsvakantie Thailand-Zuid, 18 dagen

Thailand   Groepsreizen   Avontuurlijk Ontspannen fietsvakantie door het zuiden van Thailand in prachtige parken en langs de tropische stranden.
Meer info
No Sun Djoser Shoestring Pharos Reizen ACSI Corendon Kuoni Arke Mambo SNP