Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen
 

Rondreizen Australië (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen door Australië en Nieuw-Zeeland!

Rondreizen Australië:
Australië
Nieuw-Zeeland

Groepsreizen

Australië en Nieuw-Zeeland zijn twee heel bijzondere en populaire bestemmingen voor een groepsrondreis. De twee landen zijn ook heel verschillend. Om de contrasten tussen Nieuw-Zeeland en Australie goed te ervaren is een combinatiereis aan te raden. Australie staat bekend om de woestijnen en de wilde dieren, maar het land biedt veel meer. In het oosten bevinden zich mooie bergen, waar in de winter (in de Nederlandse zomer) goed geskied kan worden. Ook in het oosten is het waanzinnig Great Barrier Rift, een absolute aanrader voor wie van onderwaterschoon houdt. Wie behoefte heeft aan stadsleven kan terecht in Perth, Sydney of Melbour, drie metropolen met een relaxt en uitbundig aanbod van stadse activiteiten.

Nieuw-Zeeland is heel anders dan Australie in veel opzichten. Het klimaat is prettiger en het landschap is vriendelijker. Het landschap is van waanzinnige schoonheid. Na iedere bocht volgt weer een nieuwe verrassing. De bergen zijn adembenemend, de kustlijn is heel mooi. Nieuw-Zeeland ligt niet om de hoek, maar het is de lange reis meer dan waard.

Individuele rondreizen Australië

In Australie en Nieuw Zeeland is het zomer als het in Nederland winter is. Wie dus in de koude winter wat betere temperaturen wenst kan dan het beste naar naar Australie afreizen voor een rondreis. In de winter kan het in Nieuw Zeeland en in grote delen van Australie erg fris zijn. In de bergen kan geskied worden.;

Reisorganisaties Australie

Er zijn slechts een handjevol reisorganisaties die rondreizen door Australue en Nieuw Zeeland aanbieden.

Zowel Nieuw Zeeland als Australie zijn landen waar zowat alle hoeken het bezoek waard zijn.

 

Foto's en video's

YouTube
YouTube

 

Rondreizen Oceanië vergelijken

€ 4595

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Nieuw-Zeeland & Fiji, 28 dagen

Nieuw-Zeeland   Groepsreizen   Avontuurlijk Gedurende deze rondreis bezoeken we het prachtige Nieuw-Zeeland en Fiji met oa. een bezoek aan Tongariro nationaal park, Wellington, Christchurch en Fiji. We eindigen de reis op de Fiji-Archipel waar we heerlijk kunnen genieten aan het strand van oa. Mana Island.
Meer info

€ 3495

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Nieuw-Zeeland, 25 dagen

Nieuw-Zeeland   Groepsreizen   Avontuurlijk Steden als Auckland, Wellington en Christchurch worden tijdens deze rondreis door Nieuw-Zeeland afgewisseld met adembenemende landschappen: tropische baaien in Abel Tasman NP, geisers en modderpoelen in Rotorua en de gletsjer van Fox Glacier.
Meer info

€ 4695

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Australië, 29 dagen

Australië   Groepsreizen   Avontuurlijk Deze complete rondreis laat je kennis maken met alle facetten van dit land. Ervaar de ruige Outback, het tropische noorden, de dichtbevolkte steden in het zuiden en het oostelijk gelegen Great Barrier Reef.
Meer info
Arke Pharos Reizen No Sun Mambo ACSI SNP Corendon Kras Koning Aap Stip Reizen