Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen USA (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen USA en vind nu de ideale rondreis door de Verenigde Staen!

Reisorganisaties met rondreizen Amerika:
Koning Aap, Sawadee, Shoestring, Kras, Stip, Arke, SNP, Mambo, De Jong Intra, NRV, Van Verre en Djoser.

Geen zin in een lastminute annulering door te weinig deelnemers? Bekijk de reizen met gegarandeerd vertrek.

Groepsreizen Amerika

USA is wellicht het land bij uitstek om een mooie rondreis te maken. Het land is zo divers. De landschappen verschillen per tijdszone en je kan alles vinden wat je maar wenst. Hoge bergen, droge woestijnen, uitgestrekte graanvelden, tropische stranden, kliffen. USA heeft het allemaal. Het land is ook divers vanwege het weer. Als het in Miami zo warm is dat het alleen in water aangenaam vertoeven is, kan het zo zijn dat mensen in New York liever binnen zitten bij de kachel omdat ze buiten worden weggeblazen door een sneeuwstorm.

Er valt overal wel wat nieuws te ontdekken. Voor eenieder heeft de USA iets in petto. Of dat nu is tijdens een autorondreis USA, een groepsreis USA of reis per trein door Amerika, voor ieder wat wils.

Individuele rondreizen Amerika

Het land is gemaakt voor individuele rondreizen, denk bijvoorbeeld aan autorondreizen of kampeerrondreizen. De wegen zijn over het algemeen prima in orde, evenals de benzineprijzen trouwens. Het spoornetwerk is prima en alles is goed bereikbaar. Amerika is autoland bij uitstek. Steden zijn ingericht op autoverkeer, het nadeel kan zijn dat de files soms eindeloos zijn, ondanks de zesbaanswegen. Voordeel is dat alles goed bereikbaar is per auto en dat de benzineprijzen vrij laag zijn. Ook het huren van een auto kan behoorlijk voordelig zijn.

Reisorganisaties Amerika

Alle grote reisorganisaties bieden rondreizen aan naar Amerika.

 

Foto's en video's

Groepsreizen Amerika
Individuele rondreizen Amerika
Autorondreizen Amerika
Kampeerrondreizen Amerika
Reisorganisaties Amerika

 

Rondreizen Verenigde Staten vergelijken

€ 1925

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Stedenreis New York, 7 dagen

Verenigde Staten   Groepsreizen   Avontuurlijk New York is de stad van het Vrijheidsbeeld, Times Square en Wall Street. Wil jij ook graag deze bruisende wereldstad ontdekken? Ga dan met Djoser Junior mee naar 'The Big Apple!
Meer info

€ 2795

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Winteravontuur in Yellowstone, Amerika, 12 dagen

Verenigde Staten   Groepsreizen   Avontuurlijk Bijzondere winterreis naar het oudste nationale park ter wereld: Yellowstone. Ontdek op een actieve manier het prachtige winterlandschap. Bezoek spuitende geisers en borrelende modderpoelen. Daarnaast is er voldoende tijd om te skiën, wandelen en een hondensledetocht te maken. Kortom: een reis vol natuurschoon gecombineerd met de mogelijk tot buitensporten.
Meer info

€ 1925

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Ontdek het ‘andere’ New York, 7 dagen

Verenigde Staten   Groepsreizen   Avontuurlijk Ontdek met een Nederlandssprekende reisbegeleider én op eigen houtje de 'Big Apple', 'the City that never sleeps': New York. Bezoek Wall street, East & West Village, Soho, Chelsea, Gramercy Park, Upper West Side, Central Park, Harlem, Fifth Avenue en Brooklyn Heights.
Meer info
De Jong Intra Mambo SNP Kras ACSI NRV Holiday Pharos Reizen Koning Aap Reisorganisaties rondreizen Kuoni