Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Dominicaanse Republiek (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Dominicaanse Republiek en vind nu de ideale rondreis door Dominicaanse Republiek!

Reisorganisaties met rondreizen Dominicaanse Republiek:
Arke

 

Foto's en video's

 

Rondreizen Dominicaanse Republiek vergelijken

€ 1633

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Arke

9-daagse rondreis Dominican Dreams

Dominicaanse Republiek   Groepsreizen   Comfort De Dominicaanse Republiek staat synoniem voor prachtige droomstranden. Maar het eiland is ongekend veelzijdig en biedt verrassend veel méér! De hoofdstad Santo Domingo is prachtig, historisch erfgoed. Slenter door smalle straatjes en over sfeervolle pleinen. Te paard de omgeving van groen en heuvelachtig Jarabacoa ontdekken en op een echte ranch overnachten en 'loungen' in hip en trendy Cabarete. De dobberende zeilbootjes in de baai van Samaná maken het plaatje heerlijk idyllisch en echt Caribisch
Meer info

€ 1961

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Arke

16-daagse rondreis Dominican Dreams

Dominicaanse Republiek   Groepsreizen   Comfort De Dominicaanse Republiek staat synoniem voor prachtige droomstranden. Maar het eiland is ongekend veelzijdig en biedt verrassend veel méér! De hoofdstad Santo Domingo is prachtig, historisch erfgoed. Slenter door smalle straatjes en over sfeervolle pleinen. Romantiek ten top in Altos de Chavón. Te paard de omgeving van groen en heuvelachtig Jarabacoa ontdekken en op een echte ranch overnachten. De dobberende zeilbootjes in de baai van Samaná maken het plaatje heerlijk idyllisch en echt Caribisch.
Meer info
Mambo Djoser Koning Aap No Sun Arke ACSI Shoestring SNP Van Verre NRV Holiday