Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Canada (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Canada en vind nu de ideale rondreis door Canada!

Reisorganisaties met rondreizen Canada:
Koning Aap, Sawadee, Shoestring, Kras, Stip, Arke, SNP, Mambo, De Jong Intra, NRV, Van Verre en Djoser.

Geen zin in een lastminute annulering door te weinig deelnemers? Bekijk de reizen met gegarandeerd vertrek.

Groepsreizen Canada

Wanneer is de beste periode voor groepsreizen Canada?

De winters in Canada zijn koud tot extreem koud. Alleen aan de westkust is het een stuk milder. Daar is dan wel weer veel neerslag. De winterperiode is in het westen de meest natte periode van het jaar met gemiddeld meer dan duizend millimeter neerslag in de vorm van regen, sneeuw, ijzel en hagel in de periode oktober tot en met maart.

In centraal Canada zijn de winters zonder enige uitzondering koud. Temperaturen zakken soms tot min veertig.

Het zuidoosten van Canada heeft het meest onvoorspelbare winterweer. Landinwaartds, in de grote steden, is het in de winter erg koud.

In zomer is het vrij warm in Canada. Dit is de beste periode voor rondreizen Canada. Vrijwel overal stijgt het kwik overdag naar meer dan twintig graden. In het noorden is het echter erg koel. Hoe noordelijker, hoe dichter bij de noordpool, hoe frisser het uiteraard is.
Icefields Parkway

Individuele rondreizen Canada

Een van onderstaande hoogtepunten mag niet ontbreken tijdens een individuele rondreis.

Prachtige bergwerg dwars door de Rocky Mountains, de duizend kilometer lang bergketen die van het zuiden tot diep in het noorden van Canada loopt.

Rocky Mountaineer Railtour

Niet met de auto door de Rocky’s, maar met de trein? De Rocky Mountaineer Railtour is een van de mooiste treinreizen ter wereld. Dwars door de Rocky Mountains naar steden als Banff en Calgary. Uitgestrekte bossen en besneeuwde toppen.

Niagara Falls

Op zo’n drie uur van Toronto liggen misschien wel werelds bekendste watervallen. Indrukwekkend hoe de watermassa naar beneden dendert. Het beste in de ochtend te bezoeken, omdat daarna busladingen vol toeristen de spectaculaire watervallen komen bekijken.

CN Tower Toronto

Met een hoogte van 447 meter het hoogste gebouw van Canada. Een prachtig uitkijkpunt.

Vancouver

Aan de westkust van Canada ligt één van de mooiste steden in de wereld: Vancouver. Prachtig gelegen tussen de Stille Oceaan en de Rocky Mountains. Prettige, losse sfeer. Ook de haven is bijzonder en één van de belangrijkste havens van de wereld. Verder vind je in deze multiculturele stad de grootste Chinese wijk van Noord-Amerika. Wie de drukte van de stad even wil ontwijken en tot rust wil komen kan een wandeling maken in een van de 180 stadsparken die Vancouver rijk is.

National Gallery of Canada

De National Gallery of Canada is een van de belangrijkste musea in Canada. Het museum is gesticht in 1880 en is meerdere keren verhuisd. Tegenwoordig vind je het museum op Sussex Drive in Ottawa. In het museum is een gevarieerde collectie van beeldhouwwerk, foto’s en schilderijen te zien. Hierbij ligt de nadruk op Canadese kunst. In het museum zijn ook veel werken van Europese kunstenaars te zien. Zo hangen er meesterwerken van Claude Monet, Pablo Picasso, Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh maar ook werken van de Amerikaanse Andy Warhol zijn er tentoongesteld.

Reisorganisaties Canada

Meer reisorganisatie bieden rondreizen naar Canada aan. Er zijn reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in kampeerrondreizen of autorondreizen, zoals BBI en Pharos, en reisorganisaties voor groepsreizen zoals Kras en Arke.

 

Foto's en video's

Groepsreizen Canada
Autorondreizen Canada
Individuele rondreizen Canada
Reisorganisaties Canada
Kampeerrondreizen Canada

 

Rondreizen Canada vergelijken

€ 959

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Pharos Reizen

15-daagse rondreis met kinderen CanadaKanoën met de indianen

Canada   Autorondreizen   Comfort Een rondreis vol hoogtepunten door de magnifieke natuur van British Columbia in Canada. Van de diepblauwe meren en besneeuwde bergen van het binnenland naar de fjordenkust van de Stille Oceaan. kajaktocht op zee beren spotten bij de rivier inclusief autohuur!.
Meer info

€ 2555

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Pharos Reizen

19-daagse rondreis Canada in een Notendop

Canada   Autorondreizen   Comfort Een rondreis vol hoogtepunten door de magnifieke natuur van British Columbia in Canada. hotels op unieke locaties inclusief autohuur inclusief ferry-overtocht beleef de overweldigende natuur.
Meer info

€ 2557

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

BBI Travel

24-daagse camperrondreis “Ultimate West”

Canada   Autorondreizen   Dit is onze meest uitgebreide en complete camper rondreis met alle hoogtepunten van West-Canada, zoals de Okanagan Valley, Waterton Lakes National Park, Rocky Mountain National Parks, Wells Grey National Park, de prachtige Inside Passage ferry cruise en bovendien alle hoogtepunten van Vancouver Island met Telegraph Cove, Tofino en Victoria ! In de belangrijkste en mooiste gebieden worden steeds 2 overnachtingen gepland met een gemakkelijke eerste en laatste dag. Met vele opties tot het maken van excursies en uitstapjes en een uitgebreide routebeschrijving met extra veel achtergrondinformatie is deze reis een echte aanrader. Voorgeboekte campingplaatsen geven u de mogelijkheid om zonder zorgen door het mooie Canada te reizen. In dit pakket is een kwalitatief zeer goede motorhome van Fraserway RV inbegrepen inclusief preparation fee, de benodigde kilometers en convenience packages. U heeft daarbij de keuze uit diverse types campers.

Meer info
Corendon Mambo SNP De Jong Intra Kuoni Sawadee No Sun Stip Reizen ACSI Shoestring