Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Oman (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Oman en vind nu de ideale rondreis door Oman!

Reisorganisaties met
rondreizen Oman:

Koning Aap

Groepsreizen Oman

Oman is misschien wel het mooiste land op het Arabisch schiereiland om rond te reizen. Het land kent 1700 kilometer kust, meer dan vijfhonderd kastelen en forten en een gemoderniseerde infrastructuur.

Langs de lange kust zijn tientallen prachtige stranden te vinden, en het water is het hele jaar door aangenaam warm. De oude forten en kastelen worden over het algemeen goed geconserveerd.

De huidige sultan heeft het land opengesteld voor toeristen en voert moderniseringen door. De steden zijn voorzien van alle gemakken, de wegen zijn, zeker in vergelijking tot bijvoorbeeld buurland Jemen, buitengewoon goed.
Het hele jaar door is het warm in het oliestaatje. Het verschil tussen de winter en de zomer is noemenswaardig. In de winter kan het behoorlijk fris zijn, ook overdag. Het kan dan ook regenen en waaien. Maar dat is nog altijd aangenamer dan de verstikkende temperaturen in hartje zomer.

Individuele Rondreizen Oman

Oman is een prima bestemming voor individuele rondreizen. De rijke oliestaat kent bijvoorbeeld een uitstekend wegen netwerk waardoor rondreizen met een auto erg goed te doen is. De accommodaties zijn zeer goed en het eten is voortreffelijk.

Reisorganisaties Oman

Steeds meer reisorganisaties bieden rondreizen door Oman aan. Houd bij het boeken rekening met de weersomstandigheden in Oman. In de zomer kan het er extreem heet zijn.

In de woestijnstaat kan het kwik makkelijk tot ruim boven de veertig graden stijgen. Alleen de zee of de aircondtioning in de hypermoderne winkecentra zijn dan nog prettig.

 

Foto's en video's

 

Rondreizen Oman vergelijken

€ 2325

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Oman & Dubai, 12 dagen

Oman   Groepsreizen   Avontuurlijk Ontdek de oosterse wereld van Oman en Dubai met dhows in de haven, mannen in witte gewaden, souks en waterpijpen. De indrukwekkende woestijn, uitgestrekte stranden en de hoogste wolkenkrabbers ter wereld vormen de ingrediënten voor deze reis.
Meer info

€ 2025

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Oman en Dubai, 12 dagen

Oman   Groepsreizen   Avontuurlijk In Oman en de Verenigde Arabische Emiraten hebben sultanfamilies nog altijd het heft in handen. Je maakt er kennis met de spreekwoordelijke rijkdom, de oeroude cultuur, de uitgestrekte woestijn en heerlijke stranden aan de Golf van Oman.
Meer info

€ 1739

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Stip Reizen

Hoogtepunten Emiraten & Oman

Oman   Groepsreizen   On a budget Hoogtepunten Emiraten & Oman

Maak nu deze prachtige rondreis door het mystieke Midden-Oosten tegen een wel zeer voordelige prijs! Inclusief vliegreis per Airbus A380 van topairline Emirates, waarbij maaltijden, drankjes en het gebruik van het uitgebreide entertainmentsysteem zijn inbegrepen. U bezoekt de emiraten Abu Dhabi en Dubai en reist maar liefst 7 dagen door het sprookjesachtige sultanaat van Oman! Laat u betoveren door de gigantische wolkenkrabbers, enorme winkelcentra en de traditionele soeks in Dubai en Abu Dhabi en geniet van de prachtige natuur en de cultuur in Oman. Uiteraard wordt u begeleid door een deskundige Nederlandssprekende lokale reisleider.


Tijdens deze 12-daagse rondreis komen we langs de mooiste plekjes die de Verenigde Arabische Emiraten en Oman te bieden hebben. We bezoeken enkele imposante en prachtig gedecoreerde moskeeën, paleizen, kastelen en forten. Eén van de hoogtepunten van de rondreis is de nachtexcursie naar het schildpadden reservaat in Oman. Hier kunt u aanschouwen hoe schildpadden het strand opkomen om hier hun eieren te leggen. Verder steken we met jeeps de Wahiba woestijn door en we bezoeken de weelderige groene vallei van Wali Bani Khalid.


Tijdens uw rondreis verblijft u in goede middenklasse hotels, een 5-sterren hotel in Muscat en 1 nacht in een tentenkamp. U zult oren en ogen te kort komen tijdens deze fantastische rondreis!

Meer info
NRV Holiday Van Verre Kras Stip Reizen Pharos Reizen Sawadee De Jong Intra Corendon Reisorganisaties rondreizen ACSI