Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Israel (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Israel en vind nu de ideale rondreis door Israel!

Reisorganisaties met rondreizen Israel:
Koning Aap, Sawadee, Shoestring, Kras, Stip, Arke, SNP, Mambo, De Jong Intra, NRV, Van Verre en Djoser.

Geen zin in een lastminute annulering door te weinig deelnemers? Bekijk de reizen met gegarandeerd vertrek.

Groepsreizen Israel

Israel is een fantastsiche bestemming voor groepsreizen. Het landschap is heel afwisselend, het eten is goed, maar cultureel gezien spant het land de kroon. Met zoveel culturen en heiligdommen in Jeruzalem is het een unieke plaats in de wereld om te bezoeken. In het kader van een groepsreis kan het ideaal zijn dat een reisleider meereist die over alle culturele hoogtepunten en de roemruchte geschiedenis van het land van alles weet te vertellen waardoor de groepsreis extra boeiend wordt. Wie na een inspannende rondreis door Israel een beetje wil uitrusten, kan terecht aan de kust waar het water warm is en het zwemmen aangenaam.

Individuele rondreizen Israel

Israel leent zich ook uitstekend voor individuele rondreizen. Het vervoer binnen Israel en Jeruzalem is uitstekend geregeld, overal rijden bussen met airco. Het eten in Israel is over het algemeen van hoge kwaliteit, evenals de acoomodaties om te overnachten.

Reisorganisaties Israel

Bijna alle reisorganisaties voor rondreizen en groepsreizen hebben wel minimaal een rondreis samengesteld door Israel. Door dat grote aanbod is er altijd wel een reis te vinden met een extra scherpe prijs. Bekijk bijvoorbeeld de lastminute rondreizen naar Israel op deze site.

 

Foto's en video's

Groepsreizen Israel
Individuele rondreizen Israel
Groepsrondreizen Israel
Reisorganisaties Israel
Rondreizen Jeruzalem en Israel

 

Rondreizen Israël vergelijken

€ 1995

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning AapDjoser

Rondreis Israël en Jordanië, 18 dagen

Israël  Jordanië   Groepsreizen   Avontuurlijk Wie van eeuwenoude culturen houdt, mag een paar plekken tere wereld eigenlijk niet missen: Israël en Jordanië. Maar beide landen zijn tegelijkertijd ook hypermodern en bieden een verscheidenheid aan natuurschoon.
Meer info

€ 1795

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Israël, 14 dagen

Israël   Groepsreizen   Avontuurlijk Een rondreis door Israël staat garant voor een archeologisch avontuur, verrassende natuur en natuurlijk de altijd sfeervolle Middellandse Zee. Geen land ter wereld speelt al zo lang een rol in de wereldgeschiedenis als Israël. Hier bevinden zich heilige plaatsen van joden, christenen en moslims en vind je ruïnes uit Oudtestamentische, Romeinse en Ottomaanse tijden.
Meer info

€ 799

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Stip Reizen

Rondreis Hoogtepunten Israël (incl. ontbijt) & Zonvakantie Eilat (inclusief ontbijt)***

Israël   Groepsreizen   On a budget AlgemeenPrijsdoorbraak! Boek voor een absolute bodemprijs deze rondreis naar het walhalla voor cultuurliefhebbers: Israël! Boek voordelig het excursiepakket bij en bezoek Bijbelse plaatsen, historische monumenten, Werelderfgoed én bijzondere natuur. Zo vindt u in dit 'Land van Melk en Honing' niet alleen bergen, kust en woestijn, maar ook heilige heuvels én de wereldberoemde Dode Zee waarin men blijft drijven!

Treed in de voetsporen van Jezus Christus en Koning David en ontdek de rijke geschiedenis van dit ?Heilige Land?, terwijl u geniet van het aangename Middellandse Zeeklimaat. Aanschouw de wereldberoemde Geboortekerk in het schitterende Bethlehem en verken de hemelse stad Jeruzalem, waar diverse godsdiensten zij aan zij worden beleefd en u zich niet alleen kunt vergapen aan de ruim 200 historische monumenten, maar ook aan het prachtige Werelderfgoed! Geniet van de spectaculaire vergezichten over de veelzijdige hoofdstad vanaf de welbekende Olijfberg, bewonder de natuurstenen kerken, moskeeën en synagogen in het oude centrum en beleef de bijzondere sfeer in het historierijke Hof van Gethsemane. Ook de heilige Klaagmuur in Jeruzalem, Mount Zion en de Heilige Grafkerk laten een onvergetelijke indruk achter!

Dobber in de Dode Zee en stap terug in de tijd in het eeuwenoude Beit She'an, waar u fascinerende opgravingen bewondert. Natuurlijk mag ook de plaats waar Jezus Christus opgroeide, Nazareth, niet ontbreken en maakt u onder meer kennis met de omgeving rond het Bijbelse Meer van Galilea én verblijft u in een traditionele kibboets!

Kom na uw complete rondreis door Israël volledig tot rust in het comfortabele Rimonim Central Park in het zonovergoten Eilat! Het populaire Eilat herbergt onder meer schitterende snorkel- en duiklocaties, heeft mogelijkheden om met dolfijnen te zwemmen en is door de aangename temperatuur ook heerlijk voor wie liever zijn dagen op het strand doorbrengt...

Foto's © Israel Ministry of Tourism - www.goisrael.com

Meer info
De Jong Intra NRV Holiday Djoser Shoestring Kuoni ACSI Stip Reizen Arke Koning Aap Van Verre