Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen
 

Rondreizen Midden-Oosten (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen door het Midden-Oosten! Bekijk ook all reisorganisaties met verre reizen door het Midden-Oosten.

Rondreizen Midden-Oosten:
Iran, Israël, Jordanië
Oman, Verenigde Arabische Emiraten

Bekijk ook de reizen met gegarandeerd vertrek.

Groepsreizen Midden-Oosten

Het Midden Oosten leent zich uitstekend voor groepsreizen. De afstanden tussen de verschillende hoogtepunten zijn over het algemeen niet groot zodat reizen een aangename ervaring blijft. Het eten is goed en ook de accommodaties zijn van goede kwaliteit.

Individuele rondreizen Midden-Oosten

Het grootste deel van het Midden-Oosten kan het beste bezocht worden voor een rondreis in de herfst en het voorjaar (september-november en maart tot mei). December en januari kan overal vrij somber en bewolkt zijn, ook in het zuiden van Egypte en Libië kan het dan ‘s nachts bitter koud zijn. Tenzij je een fervent zonaanbidder of watersporter bent, zijn de zomermaanden van juni tot september beter te vermijden - het is gewoon te warm om iets te doen. In juli en augustus zijn de bezoekers van de farao’s plaatsen in Aswan en Luxor in Egypte verplicht om op te staan om 5 uur om de hitte te verslaan.

Er zijn uitzonderingen. Het noordoosten van Turkije vóór mei of na half oktober kan worden geteisterd door sneeuw, misschien zelfs genoeg om te wegen en bergpassen te sluiten. Dit zijn geen tijden om een rondreis te maken. Delen van Syrië en het noorden van Iran hebben ook last van slecht weer tussen november en maart of april.

Reisorganisaties Midden-Oosten

In Nederland zijn meerdere reisorganisaties gespecialiseerd in rondreizen door het Midden Oosten. Tijdens een rondreis door het Midden-Oosten zult u versteld staan van de prachtige woestijnen, de gastvrije bevolking en de rijke cultuur. In Jordanie is Petra niet over te slaan en in Israel kan Jeruzalem met de eeuwenoude historie niet gemist worden. Het is een bijzondere wereld die het beste te ontdekken is tijdens een groepsreis. Kortom, het Midden-Oosten is de ideale bestemming voor rondreizen.

Verre reizen Midden-Oosten

Vergelijk alle reisorganisaties voor verre reizen Midden Oosten en vind de ideale groepreis of individuele rondreis Midden Oosten.

Rondreizen Midden Oosten vergelijkenJordanië, 20 rondreizen, va € 579
Groepsreizen Midden Oosten vergelijkenIsraël, 9 rondreizen, va € 689

 

Foto's en video's

YouTube
YouTube

 

Rondreizen Midden-Oosten vergelijken

€ 1145

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Wandelvakantie Jordanië, 9 dagen

Jordanië   Groepsreizen   Avontuurlijk Wandelreis door Jordanië met de bijzondere hoogtepunten van het land als de rotsstad Petra en de Wadi Rum woestijn.
Meer info

€ 2325

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Oman & Dubai, 12 dagen

Oman   Groepsreizen   Avontuurlijk Ontdek de oosterse wereld van Oman en Dubai met dhows in de haven, mannen in witte gewaden, souks en waterpijpen. De indrukwekkende woestijn, uitgestrekte stranden en de hoogste wolkenkrabbers ter wereld vormen de ingrediënten voor deze reis.
Meer info

€ 1595

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Egypte & Jordanië, 15 dagen

Egypte  Jordanië   Groepsreizen   Avontuurlijk Rondreis voor het gezin naar spectaculaire bezienswaardigheden als de piramides bij Cairo en de verborgen stad Petra. Drijf in de Dode Zee en geniet aan het strand van het gezellige Dahab aan de Rode Zee.
Meer info
ACSI NRV Holiday De Jong Intra Van Verre Pharos Reizen Corendon Mambo Stip Reizen Kuoni Sawadee