Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Guatemala (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Guatemala en vind nu de ideale rondreis door Guatemala!

Reisorganisaties met rondreizen Guatemala:
Shoestring
Arke

Geen zin in een lastminute annulering door te weinig deelnemers? Bekijk de reizen met gegarandeerd vertrek.

Groepsreizen Guatemala

Guatemala en Midden Amerika zijn prachtige bestemmingen voor groepsreizen. de natuur in Guatemala is wonderschoon, de plaatselijke bevolking is gastvrij en het klimaat is het hele jaar door erg aangenaam. Daarnaast zijn er niet heel veel toeristen te vinden in Guatemala wat de ervaring extra speciaal maakt. Het eten in Guatemala is prima. Wie tot rust wil komen na een inspannende tocht door de binnelanden kan heerlijk zwemmen in de zee en ontspannen op een van de prachtige stranden. Rondreizen door Guatemala is een bijzondere ervaring die nooit meer vergeten zal worden.

Individuele rondreizen Guatemala

Veel reisorganisaties maken offertes op maat voor individuele rodnreizen Guatemala. Vraag een offerte aan en boek de ideale rondreis.

Reisorganisaties Guatemala

Er zijn meerdere reisorganisaties die rondreizen aanbieden door Midden Amerika en Guatemala. Vaak hebben deze rondreizen een avontuurlijk karakter.

 

Foto's en video's

Rondreizen Guatemala en Midden Amerika
Groepsreizen Guatemala en Midden Amerika
Reisorganisaties Guatemala en MIdden Amerika

 

Rondreizen Guatemala vergelijken

€ 2095

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Mexico & Guatemala, 24 dagen

Guatemala  Mexico   Groepsreizen   Avontuurlijk Indrukkenwekkende complete reis reis door Mexico, Guatemala en Honduras met Maya-ruines, zoals bij Tikal, Copan en Chichen Itza. In Guatalamala en bij San Christobal ontmoet je de kleurrijke indianenbevolking.
Meer info

€ 2195

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Van Guatemala-stad naar San Jose, 21 dagen

Guatemala   Groepsreizen   Avontuurlijk Afwisselende rondreis door Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua & Costa Rica. De natuur is indrukwekkend met prachtige meren, vulkanen, natuurparken en palmenstranden. Ook staan er koloniale steden, Maya-ruïnes en indianenmarkten op het programma van deze rondreis.
Meer info

€ 2898

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Sawadee

Trans-Midden-Amerika: Langs de Pan-American Highway

Belize  Costa Rica  Guatemala  Honduras  Nicaragua  Panama   Groepsreizen   Avontuurlijk Tijdens deze rondreis door Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala én Belize beleef je de geheel eigen sfeer van zeslanden in Midden-Amerika. Costa Rica is met zijn tropische regenwouden en onvoorstelbare variëteit aan dieren de tuin van Midden-Amerika. Nicaragua biedt sfeervolle koloniale steden en vulkanen. In Guatemala en Honduras ligt de oorsprong van de Maya-cultuur, met indrukwekkende ruïnes en authentieke Indianendorpen. Bij het eiland Caye Caulker in Belize kun je fantastisch snorkelen en duiken.
Meer info
No Sun Djoser Kuoni Sawadee Stip Reizen De Jong Intra Kras Van Verre Koning Aap ACSI