Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Turkije (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Turkije en vind nu de ideale rondreis door Turkije!

Reisorganisaties met rondreizen Marokko:
Koning Aap, Sawadee, Shoestring, Kras, Corendon, Stip, Arke, SNP, Mambo, De Jong Intra, NRV, Van Verre en Djoser.

Rondreizen door Turkije is het aangenaamst tijdens de lente of de herfst als de temperaturen niet meer zo verstikkend zijn zoals in de zomer, maar ook nog niet zo laag als in de winter. In de winter kunnen de temeperaturen op veel plekken in Turkije regelmatig tot ver onder de nul graden zakken. Sneeuw is op veel plekken geen uitzonderingen. Turkije kent zelfs een aantal skioorden. Aan de oostelijke kant van de Middellandse Zee kust blijft het ook tijdens de winter aangenaam weer.

Turkije in de zomer bezoeken is af te raden, vanwege de hitte, alhoewel aan de kust vaak een aangenaam briesje te voelen is.

De steden van Turkije zijn prachtig, maar lang niet allemaal zo mooi als Istanbul. Het oude constantinopel is vaakn het bgein- en eindpunt van een rondreis Turkije en biedt iedere bezoeker wel iets mooi. Of het nu een moskee is, een groen stadspark of het uitzicht over de Bosporus.

De landschappen van Turkije zijn zeer divers. Van hoge bergen tot prachtige stranden. Van de woeste Ararat in het Zuidoosten tot de glooiende heuvels in het noorden.

Turkije leent zich erg goed voor zowel individuele rondreizen als groepsrondreizen. Wanneer met de auto door het land wordt gereisd moet rekening worden gehouden met soms ietwat onvoorzichtig rijgedrag van de lokale bevolking.

 

Foto's en video's

 

Rondreizen Turkije vergelijken

€ 1095

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Wandelvakantie Turkije, 8 dagen

Turkije   Groepsreizen   Avontuurlijk Een wandelreis langs bergdorpjes in Lycië in het zuiden van Turkije, het gebied tussen het Taurusgebergte en de Middellandse Zee. Een boottocht langs de zuidkust vormt een welkome afwisseling.
Meer info

€ 1145

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Turkije, 9 dagen

Turkije   Groepsreizen   Avontuurlijk Een veelzijdige rondreis in Turkije met een bezoek aan de veelzijdige metropool Istanbul, een tocht langs de legendarisch historische kustplaatsen aan de Egeïsche Zee en heerlijk genieten van zon, zee en strand in Kuşadasi.
Meer info

€ 0

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Stedentrip Istanbul, 6 dagen

Turkije   Groepsreizen   Avontuurlijk Istandbul hoort thuis in het lijstje van steden van wereldformaat, en is zeker stedenreis waard. In de stad ligt letterlijk de brug tussen Europa en Azië en staat aan beide kanten van de rivier de Bosporus bol van de bezienswaardigheden. Bezoek in Istanbul met de kinderen de wijk Sulthanamet met haar klassiekers zoals de Blauwe Moskee, de Aya Sofia en het Topkapi paleis. In het noorden van de stad ligt de moderne tegenhanger en vind je de hippe winkelketens, snelle metroverbindingen en de laat 18de eeuwse paleizen.
Meer info
Van Verre ACSI NRV Holiday Corendon Reisorganisaties rondreizen Koning Aap Mambo Shoestring Kras Sawadee