Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Vietnam (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Vietnam en vind nu de ideale rondreis door Vietnam!

Reisorganisaties met rondreizen Vietnam:
Koning Aap, Sawadee, Shoestring, Kras, Stip, Arke, SNP, Mambo, De Jong Intra, NRV, Van Verre en Djoser.

Geen zin in een lastminute annulering door te weinig deelnemers? Bekijk de reizen met gegarandeerd vertrek en lastminute rondreizen.

Groepsreizen Vietnam

Weet voor het boeken van een groepsreis Vietman wat voor weer het is in de periode dat u wilt reizen. Vietnam heeft een tropisch savanneklimaat

Regenseizoen: mei tot november. In deze periode kunnen zulke grote hoeveelheden water uit lucht vallen dat rivieren buiten hun oevers treden.

Vanaf mei tot en met december is er in Vietnam kans op orkanen. De grootste kans op tropische depressies die zich tot orkaankracht ontwikkelen is er in de periode juli tot en met oktober.

In het zuiden is het altijd warm, met temperaturen tussen de 30 en 36 graden. In de nacht is het altijd broeierig warm. Het kwik daalt zelden onder de twintig graden.

Individuele rondreizen Vietnam

Vietnam leent zich heel goed voor individuele rondreizen. Reis door het land zelf of naar een van de buurlanden. Buurlanden van Vietnam zijn onder meer Thailand, Laos en China. In Vietnam is meer dan voldoende te beleven en ontdekken, toch kan het erg mooi zijn om deze bijzondere buurlanden een bezoekje te gunnen. Tijdens groepsreizen Vietnam worden meestal meerdere Zuidoost-Aziatische landen gecombineerd. Het is vrij eenvoudig om bij een individuele rondreis Vietnam de grenzen te passeren en bijboorbeeld naar de stranden van Thailand af te reizen. Om naar China te komen kan lastiger zijn, maar het is zeker mogelijk. Na de grenspassage is in het zuiden van China een hoop te ontdekken. Dit gebied is nog niet zo bereisd.

Reisorganisaties Vietnam

Bijna alle grote reisorganisaties bieden rondreizen naar Vietnam aan, vaak in combinatie met een rondreis door Thailand of Cambodja. Door het grote aanbod zijn er vaak mooie aanbiedingen beschikbaar. Ook is er altijd voor ieder de rondreis die hij of zij wenst: comfortabel, goedkoop of avontuurlijk.

Vergelijk alle rondreizen Azie en vind de ideale groepreis of individuele rondreis Azie. Alle reisorganisaties voor verre reizen op een rijtje.

Rondreizen Azie vergelijkenRondreizen Zuidoost Azie (Thailand, Cambodja, Myanmar, Laos)
Groepsreizen Azie vergelijkenTibet, 5 rondreizen, va € 2299
Groepsrondreizen AzieSri Lanka, 30 rondreizen, va € 1149
Verre reizen AzieMaleisië, 50 rondreizen, va € 920
Reisorganisaties AzieChina, 30 rondreizen, va € 1179
Rondreizen en groepsreizen vergelijkenIndonesië, 69 rondreizen, va € 590
Vergelijk alle reizen naar AzieIndia en Nepal, 25 rondreizen, va € 990

=> Vergelijk alle rondreizen Azië

 

Foto's en video's

Groepsreizen Vietnam
Reisorganisaties Vietnam
Individuele rondreizen Vietnam
Groepsrondreizen Vietnam
Rondreizen Vietnam, Thailand en Cambodja

 

Rondreizen Vietnam vergelijken

€ 2295

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Vietnam, 15 dagen

Vietnam   Groepsreizen   Avontuurlijk Deze reis brengt je naar het hectische Saigon, de Mekongdelta en de schitterende eilanden voor Nha Trang. Hoi An, cultureel Hué en de hoofdstad Hanoi completeren deze intrigerende reis voor jong en oud.
Meer info

€ 2095

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Vietnam, 23 dagen

Vietnam   Groepsreizen   Avontuurlijk Rondreis van Saigon naar Hanoi langs de hoogtepunten van Vietnam. Ontdek de mooie natuur van de Mekongdelta en Halong Baai en ervaar de sfeer van Sa Pa, Hoi An en Hanoi.
Meer info

€ 1595

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Vietnam, 15 dagen

Vietnam   Groepsreizen   Avontuurlijk Een rondreis door Vietnam staat garant voor een reis met onvergetelijke indrukken: stralende rijstvelden, een dramatische kustlijn, het chaotische verkeer vol met toeterende brommers en een goddelijke keuken is nog maar het begin!
Meer info
Reisorganisaties rondreizen Corendon Kras Koning Aap De Jong Intra Pharos Reizen NRV Holiday Mambo Kuoni SNP