Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Rusland (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Rusland en vind nu de ideale rondreis door Rusland!

Reisorganisaties met rondreizen Rusland:
Koning Aap, Sawadee, Shoestring, Kras, Stip, Arke, SNP, Mambo, De Jong Intra, Van Verre en Djoser.

Geen zin in een lastminute annulering door te weinig deelnemers? Bekijk de reizen met gegarandeerd vertrek.

Groepsreizen Rusland

Het oneindig grote Rusland is een prachtige bestemming voor een groepsreis. Mooie rondreizen zijn bijvoorbeeld tussen St Petersburg en Moskou. Deze twee steden zijn prachtig, maar het tussengelegen land mag er ook zijn. Een andere bijzondere rondreis is de reis met de Transsibrie Express. De reis met de trein vanaf Moskou leidt dwars door Rusland en duurt van Moskou tot het eindpunt Vladiwostok maar liefst acht dagen. Het is heerlijk toeven in de trein terwijl buiten het groene en weidse land voorbij trekt. Een andere mooie groepreis is om de zijderoute af te leggen. Deze route gaat via Kazachstan en Oezbekistan naar China.

Individuele rondreizen Rusland

Rusland is ook een goede bestemming voor individuele rodnreizen. houd er wel rekening mee dat een visum een vereiste voor Rusland. Het vervier in Rusland is over het algemeen prima. Tussen alle grote steden reijden prima nachttreinen en over de rivieren varen boten tussen alle grote en middelgrote steden. De accommodaties in de steden van Rusland zijn over het algemeen prima en het eten de de Russische restaurants is vaak simpel en heerlijk. Rusland is de ideale bestemming voor een individuele rondreis.

Reisorganisaties Rusland

Heel veel reisorganisaties bieden individuele rondreizen of groepsreizen naar Rusland aan. Door het grote aanbod is er vaak een mooie lastminute rondreis voor een goede prijs te vinden. Ook is er voor ieder wat wils door het grote aanbod van reizen.

 

Foto's en video's

Groepsreizen Rusland
Individuele rondreizen Rusland
Transsiberie Express
Groepsrondreizen Rusland
Reisorganisaties Rusland

 

Rondreizen Rusland vergelijken

€ 0

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Stedentrip Moskou & St. Petersburg, 8 dagen

Rusland   Groepsreizen   Avontuurlijk Het Kremlin en het Rode Plein zijn de bekende trekpleisters die Moskou binnen zijn stadsmuren heeft. Je bezoekt Moskou op deze 8-daagse gezinsreis in combinatie met St. Petersburg. In deze twee boeiende Russische steden liggen unieke kunstschatten en prachtige paleizen. Je kijkt je ogen uit!
Meer info

€ 2795

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Zijderoute, 21 dagen

China  Oezbekistan  Rusland   Groepsreizen   Avontuurlijk Bijzondere rondreis door Centraal-Azië langs eeuwenoude karavaansteden van de Zijderoute. Bezoek een levendige lokale markt en kleurrijke medressen en moskeeën.
Meer info

€ 3125

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Transsiberië Express, 23 dagen

China  Oezbekistan  Rusland   Groepsreizen   Avontuurlijk Reis van Moskou naar Beijing over de langste spoorlijn ter wereld. Maak een boottocht op het Baikalmeer en reis door de onherbergzame woestijn en uitgestrekte grassteppes in Mongolië.
Meer info
SNP ACSI Shoestring Kuoni Mambo Van Verre Koning Aap NRV Holiday Corendon Arke