Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Japan (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Japan en vind nu de ideale rondreis door Japan!

Reisorganisaties met rondreizen Japan:
Koning Aap, Sawadee, Shoestring, Djoser.

Geen zin in een lastminute annulering door te weinig deelnemers? Bekijk de reizen met gegarandeerd vertrek.

Groepsreizen Japan

Op zoek naar groepsreizen Japan? Rondreizenvergelijken.com heeft alle groepsreizen Japan verzameld en zo neergezet dat u deze makkelijk kunt bekijken en vergelijken. Het zijn er niet zo veel en dat maakt een en ander extra overzichtelijk.

De rondreizen door Japan die worden aangeboden zijn stuk voor stuk van zeer hoog niveau en bieden een ervaring die niet snel meer zal worden vergeten. De reisorganisaties met groepsreizen Japan in het pakket hebben verstand van zaken. Bovenstaand reisbureau’s hebben jarenlange ervaring in het organiseren van groepsreizen naar Japan en kennen naast alle prachtige plaatsen en gebieden ook de nuances van de lokale Japanse gewoontes. En dat is buitengewoon handig, want u zult niet de eerste zijn die lost in translation door Japan reist.

De reisleiders van bovenstaande organisaties zijn zeer kundig en weten u op een zeer fijne manier door dit prachtige land te loodse. Want een prachtig land is met de mooie bergen, ruige kustlijn, de meertjes en riviertjes. Japan is een fijnzinnig land met heerlijk eten, al moet je er wel van houden, een mooi landschap, eeuwenoude tradities en hypermoderne wereldsteden.

De contrasten kunnen in dit moderne land soms niet groter zijn. De wolkenkrabber in Tokio en een uurtje buiten Tokio prachtige gecultiveerde boerderijen en huisjes.

Individuele Rondreizen Japan

Er zijn weinig reisorganisaties die individuele rondreizen Japan verzorgen.

De combinatie van bergachtige gebied van Japan en de lengte van de archipel zorgt voor een complex klimaat. Het grootste deel van het land is gelegen in de noordelijke gematigde zone, die vier verschillende seizoenen oplevert. Daarnaast zijn er grote klimaatverschillen tussen Hokkaido in het noorden, die korte zomers en lange winters met hevige sneeuwval heeft, en de zuidelijke eilanden, zoals Okinawa in Nansei-shoto (Zuidwest Archipel), die een subtropisch klimaat kennen.
In de wintermaanden (december tot februari) komt koude, droge van Siberië over Japan. De resulterende neerslag veroorzaakt enorme sneeuwval aan de kant van het land van de Zee van Japan. De Stille Oceaan kant van Japan krijgt minder sneeuw, maar kan nog steeds behoorlijk koud zijn.
De zomermaanden (juni tot augustus) worden gedomineerd door warme, vochtige lucht stromen van de Stille Oceaan, en produceren hoge temperaturen en luchtvochtigheid in het grootste deel van Japan (met de uitzondering van Hokkaido). In het begin van de zomer, meestal half mei tot juni, is er een regenseizoen dat een paar weken duurt en die begint in het zuiden en geleidelijk aan zijn weg vindt naar het noorden. Hoewel het lastig kan zijn is het regenseizoen meestal niet een aanzienlijke belemmering om te reizen. Augustus, september en oktober is het tyfoon seizoen, dat kan reizen in Okinawa, de Izu-shoto en Ogasawara-mura moeilijk maken.
In tegenstelling tot de uitersten van de zomer en winter, zijn de lente (maart tot mei) en herfst (september tot november) in Japan relatief mild. Neerslag is relatief laag. Dit zijn, zonder twijfel, de beste tijden om het land te bezoeken.

Reisorganisaties Japan

Een paar Nederlandse reisorganisaties bieden zeer bijzondere rondreizen naar Japan aan.

Vergelijk alle rondreizen Azie en vind de ideale groepreis of individuele rondreis Azie. Alle reisorganisaties voor verre reizen op een rijtje.

Rondreizen Azie vergelijkenRondreizen Zuidoost Azie (Thailand, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Laos)
Groepsreizen Azie vergelijkenTibet, 5 rondreizen, va € 2299
Groepsrondreizen AzieSri Lanka, 30 rondreizen, va € 1149
Verre reizen AzieMaleisië, 50 rondreizen, va € 920
Reisorganisaties AzieChina, 30 rondreizen, va € 1179
Rondreizen en groepsreizen vergelijkenIndonesië, 69 rondreizen, va € 590
Vergelijk alle reizen naar AzieIndia en Nepal, 25 rondreizen, va € 990

=> Vergelijk alle rondreizen Azië

 

Foto's en video's

Groepsreizen Japan
Rondreizen Japan
Reisorganisaties Japan

 

Rondreizen Japan vergelijken

€ 3295

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Japan, 22 dagen

Japan   Groepsreizen   Avontuurlijk Complete rondreis door Japan ‘het land van de Rijzende Zon’. Ontdek het contrast tussen de eeuwenoude tempels en de moderne steden in Tokyo, Kyoto en Hiroshima en bezoek bijzondere culturele bestemmingen zoals de Todai-ji in Nara en het kasteel van Matsumoto.
Meer info

€ 3095

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning Aap

JAPAN HOOGTEPUNTEN - Groepsreis - 22 dagen; Verfijnde rituelen

Japan   Groepsreizen   Avontuurlijk Japan spreekt tot ieders verbeelding. Er zijn eeuwenoude tradities als de theeceremonie en de bloemschikkunst. Je treft elegante geisha-meisjes en imposante sumo-jongens, tempels van goud en tuinen van mos. En toch is er zoveel meer. Als je er maar oog voor hebt. De subtiele buiging bij het binnenkomen, het kunstig verpakken van je souvenir, de minzame glimlach bij het naar buitengaan. Het verschil zit in de kleinste details. Daarom houden wij van Japan en deze Japan rondreis!
Meer info

€ 3498

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Sawadee

Japan: Niets is wat het lijkt

Japan   Groepsreizen   Avontuurlijk Japan is een land waarbij je van de ene verbazing in de andere valt door de enorme tegenstellingen. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk bijvoorbeeld de skyline van de grote steden in Japan met de antieke dorpjes en de pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokio, en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een boedhistische tempel of een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.
Meer info
Djoser Arke Koning Aap Kras Kuoni De Jong Intra Reisorganisaties rondreizen Mambo Van Verre Pharos Reizen