Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Georgie (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Georgie!

Reisorganisaties met rondreizen Georgie:
Koning Aap
Sawadee
Shoestring

Groepsreizen Georgie

Georgie is een prachtige bestemming voor groepsreizen. Het land heeft een ongerepte en bijzondere natuur die maar weinig mensen kennen. De mensen zijn gastvrij en het eten is prima in het land. Er zijn maar weinig toeristen die naar georgie afreizen, terwijl het een land is dat je gezien moet hebben. Een groepsreis biedt het comfort en de reisleider de kennis om comfortabel door het land te reizen op zoek naar al het moois dat dit land te bieden heeft. Een groepsreis Gerogie is een onvergetelijke ervaring.

Individuele rondreizen Georgie

Er zijn geen reisorganisaties die volledig gerogansieerde rondreizen op individuele basis aanbieden.

Reisorganisaties Georgie

Zowel Koning Aap, Shoestring als Sawadee bieden avontuurlijke rondreizen aan naar Georgie.

 

Foto's en video's

Groepsreizen Georgie
Individuele rondreizen Gerogie
Reisorganisaties Georgie

 

Rondreizen Georgië vergelijken

€ 1595

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning Aap

GEORGIË - Groepsreis - 16 dagen; Verkenning van de Kaukasus

Georgië   Groepsreizen   Avontuurlijk Georgië wordt slechts sporadisch door westerlingen bezocht. Het bergachtige landschap is erg gevarieerd en vaak ook ongerept. Sinds 1991 kent Georgië vrijheid van godsdienst. Tbilisi heeft bijvoorbeeld een joodse synagoge, een islamitische moskee, een Georgische basiliek, een Armeense kerk én een Zoroastrische tempel. Bijzonder is een fascinerend medisch fenomeen: Georgië telt per 100.000 inwoners wel 51 honderdjarigen! Ontdek zelf tijdens onze groepsreis naar Georgië waarom je zoveel extra levensjaren krijgt in dit mooie land.
Meer info

€ 2095

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning Aap

GEORGIË EN ARMENIË - Groepsreis - 23 dagen; Toosten op eeuwige vriendschap

Georgië   Groepsreizen   Avontuurlijk Ver weg gestopt in de Kaukasus liggen Georgië en Armenië, landen die bij de meesten van ons in de vergetelheid zijn geraakt. Liefhebbers van ongerepte natuur, ruige bergen, idyllische dorpen en oude, vaak schitterend gelegen christelijke kerken en burchten kunnen hier hun hart ophalen. Je rijdt dwars door het Kaukasus-gebergte, door met wijnranken bedekte velden, het droge Armeense landschap en ziet de besneeuwde top van de berg Ararat aan de horizon.
Meer info

€ 1698

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Sawadee

Georgië: Land van wijn en honing

Georgië   Groepsreizen   Avontuurlijk Georgië, Armenië en Azerbeidzjan vormen samen met enkele autonome Russische deelrepublieken de Kaukasus: misschien wel de grootste culturele smeltkroes van wat de meeste mensen eigenlijk al geen Europa meer noemen. En dat maakt deze ruige uithoek van Europa juist zo interessant. Georgië is met het Hoge Kaukasus gebergte landschappelijk de meest gevarieerde republiek van de drie, maar behoort zeker ook op cultureel en culinair gebied tot de laatste blijde verrassingen die Europa te bieden heeft.
Meer info
Pharos Reizen Reisorganisaties rondreizen Kuoni Arke De Jong Intra Kras Van Verre Koning Aap ACSI Shoestring