Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen
 

Rondreizen Azië (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen door Azië!

Rondreizen Azië: Bhutan, Birma, Cambodja, China, Georgië, India, Indonesië, Japan, Laos, Malediven, Maleisië, Myanmar, Nepal, Noord-Korea, Oezbekistan, Rusland, Singapore, Sri Lanka, Tadjikistan, Taiwan, Thailand, Tibet, Turkmenistan, Vietnam

Geen zin in een lastminute annulering door te weinig deelnemers? Bekijk de gegarandeerde groepsreizen.

Azië is een populaire bestemming voor rondreizen. In Azie zijn veel bijzondere plaatsen, de mensen zijn gastvrij en de natuur is bijzonder. Of u nu zoekt naar een avontuurlijke groepsreis door Azie, een comfortabele privéreis of een individuele autorondreis door Azie: hier zijn alle rondreizen door Azie te vinden.

Groepsreizen Azie

Rondreizen door Azie kan zowel individueel als per groep. Wat betreft individueel: het openbaar vervoer is vaak goed - niet zo goed als in Nederland- en biedt de mogelijkheid om mensen tegen te komen. Accommodaties zijn er in alle soorten en maten. De overeenkomst is dat ze vaak zeer goed te betalen zijn. Valkuilen zijn dat kamers niet schoon zijn, dat er ongedierte is. Reisorganisaties als Riksja Travel kennen de mooiste plekken en hotels en daar weet je zo ongeveer wat je kunt verwachten.

Tijdens groepsreizen wordt meestal in goede hotels geslapen die vooraf gecheckt zijn. Soms wordt bij mensen thuis geslapen of in wat primitievere omstandigheden in de jungle. Dat hoort bij rondreizen Zuidoost-Azie. Alle bovenstaande reisorganisaties bieden goede accommodaties aan, ook is het vervoer altijd goed geregeld. Meestal gaat dit per touringbus met airconditioning.

Individuele rondreizen Zuidoost Azie

Individuele rondreizen doo Zuidoost Azie kan het hele jaar wat het weer betreft. Ook tijdens het regenseizoen. Het is dan vaak de hele dag droog en vaak blauw. Aan het einde van de middag komen de grote stortbuien en is het korte tijd zeer nat. Nadeel daarvan is dat wegen weggespoeld kunnen worden en rivieren buiten de oevers kunnen treden.

Rondreizen Zuidoost Azie is het beste uiteraard tijdens het droge seizoen, maar daar zit een klein nadeel bij. Het is dan een stuk drukker. Wie bij de grote toeristische trekpleisters rust wil, kan het beste in het regenseizoen reizen.

Verre reizen Azie

Het is heel erg afhankelijk naar welke regio u gaat voor een verre reis Azie wat betreft de periode. In Zuidoost Azie is het weer tropisch en dient rekening te worden gehouden met regenseizoenen. In het noorden van Azie, bijvoorbeeld Rusland en het noorden van China en Mongolie zijn er zeer strenge winters. De aangenaamste periodes om naar die gebieden te reizen voor een rondreis is in de zomer.

Reisorganisaties Azie

Heel veel reisorganisaties bieden groepsreizen of rondreizen aan door Azie. Azie kent heel veel diversiteit, zowel wat betreft landschappen als culturen. Bijna alle gebieden in Azie zijn een bezoek meer dan waard. Van Thailand en Indonesie in het zuidoosten, tot Iran aan de andere kant van het continent; van India in het zuiden tot Japan.. Van China tot Tibet en Nepal. Ook Mongolie en Rusland is prachtig.

Rondreizen Azie vergelijkenRondreizen Zuidoost Azie (Thailand, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Laos)
Groepsreizen Azie vergelijkenTibet, 5 rondreizen, va € 2299
Groepsrondreizen AzieSri Lanka, 30 rondreizen, va € 1149
Verre reizen AzieMaleisië, 50 rondreizen, va € 920
Reisorganisaties AzieChina, 30 rondreizen, va € 1179
Rondreizen en groepsreizen vergelijkenIndonesië, 69 rondreizen, va € 590
Vergelijk alle reizen naar AzieIndia en Nepal, 25 rondreizen, va € 990

 

Foto's en video's

YouTube
YouTube

 

Rondreizen Azië vergelijken

€ 2425

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning AapDjoser

Fietsvakantie Thailand-Zuid, 18 dagen

Thailand   Groepsreizen   Avontuurlijk Ontspannen fietsvakantie door het zuiden van Thailand in prachtige parken en langs de tropische stranden.
Meer info

€ 2025

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Fietsvakantie Noord Thailand, 15 dgn

Thailand   Groepsreizen   Avontuurlijk Interessante fietsvakantie in het noorden van Thailand langs hoogtepunten als River Kwai, Ayuthaya en Chiang Mai. De reis gaat van start met een fietstocht door Bangkok.
Meer info

€ 1995

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning AapDjoser

Fietsvakantie Sri Lanka, 15 dagen

Sri Lanka   Groepsreizen   Avontuurlijk Sri Lanka heeft veel te bieden: theeplantages, nationale parken en een rijk koloniaal verleden. Op de fiets ervaar je dit afwisselende, schitterende landschap op een intensieve manier. Rust uit op het strand bij Ahangama.
Meer info
Arke Pharos Reizen Kuoni No Sun ACSI Sawadee SNP Djoser Mambo Shoestring