Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Oeganda (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Oeganda en vind nu de ideale rondreis door Oeganda!

Reisorganisaties met rondreizen Oeganda:
Koning Aap

Geen zin in een lastminute annulering door te weinig deelnemers? Bekijk de reizen met gegarandeerd vertrek of lastminute rondreizen.

Groepsreizen Oeganda

Oeganda is een bijzonder land in het midden van Afrika. Vanuit de hoofdstad Kampala zijn prachtige rondreizen te maken. Het land bestaat voornamelijk uit een uitgestrekt en uniek oerwoud met een bijzondere vegetatie. In de jungle leven ook veel dieren die bijna nergens anders ter wereld voorkomen. Oeganda is een ideale bestemming voor groepsreizen.

Individuele rondreizen Oeganda

Het is op dit moment niet mogelijk om een volledig georganiseerde rondreis op individuele basis via een Nederlandse reisorganisatie te boeken. Het is natuurlijk wel mogelijk om bij verschillende reisorganisaties een offerte op maat te laten samenstellen.

Reisorganisaties Oeganda

Er zijn op dit moment twee reisorganisaties in Nederland die groepsrondreizen naar Oeganda aanbieden, dit zijn Djoser en Koning Aap.

Verre reizen Afrika

Vergelijk alle reisorganisaties voor verre reizen Afrika en vind de ideale groepreis of individuele rondreis Afrika.

Groepsreizen Afrika vergelijkenKenia, 49 rondreizen, va € 1327
Groepsrondreizen AfrikaMarokko, 49 rondreizen, va € 399
Verre reizen AfrikaZuid-Afrika, 32 rondreizen, va € 1227
Reisorganisaties AfrikaTanzania, 12 rondreizen, va € 1255

 

Foto's en video's

Groepsreizen Oeganda
Reisorganisaties Oeganda
Rondreizen Oeganda

 

Rondreizen Oeganda vergelijken

€ 2225

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Oeganda & Kenia, 16 dagen

Oeganda   Groepsreizen   Avontuurlijk Diep in het tropisch regenwoud van het Virunga-gebergte in Oeganda worden de laatste zeldzame berggorilla’s nauwlettend in de gaten gehouden. Oog in oog staan met deze mensapen maakt een onuitwisbare indruk. Raft op de machtige stroomversnellingen van de Witte Nijl en maak op deze rondreis kennis met de beste wildparken van Kenia; Masai Mara en Lake Nakuru.
Meer info

€ 2395

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Eclipsreis Oeganda kamperen, 16 dagen

Oeganda   Groepsreizen   Avontuurlijk In het noorden van Oeganda vindt op 3 november 2013 een zonsverduistering plaats. Deze safari voert je langs de mooiste nationale parken van het land; Lake Mburo, Murchinson Falls en Queen Elisabeth. Volg ontdekkingsreiziger Speke in zijn zoektocht naar de bronnen van de Nijl, track gorilla’s in de wouden van Bwindi nationaal park en speur naar de zeldzame schoenbek ooievaar.
Meer info

€ 2095

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Koning Aap

Oeganda - Hotel- of kampeerreis - 16 dagen; Parel van Afrika

Oeganda   Groepsreizen   Avontuurlijk De schoonheid van Oeganda omschreef Winston Churchill treffend als de ‘Parel van Afrika’. Het land biedt een ongekende variëteit aan landschappen. Tropische wouden, besneeuwde bergtoppen en woeste vulkanen. Oeganda staat voor velen synoniem met de zeldzame berggorilla’s. Op luttele meters afstand van deze vredige vegetariërs zul je je een ander mens voelen. In het Kibale Forest vind je die andere beroemde primaat terug: de chimpansee. Maar vogelaars en liefhebbers van ander groot wild komen op deze reis ook volledig aan hun trekken! Bij de watermassa van de Murchison Falls kun je bijvoorbeeld de bedreigde neushoorn van dichtbij zien. En veel toeristen zul je in dit bijzondere land (nog) niet tegenkomen…
Meer info
Pharos Reizen Sawadee ACSI No Sun Van Verre Mambo Kuoni Shoestring Arke Corendon