Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Ghana (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Ghana.
Vind nu de ideale rondreis door Ghana!

Reisorganisaties met rondreizen Ghana:
Sawadee
Djoser.

Geen zin in een lastminute annulering door te weinig deelnemers? Bekijk de reizen met gegarandeerd vertrek of lastminute rondreizen.

Groepsreizen Ghana

Ghana is een nog grotendeels onbekend gebied voor toeristen en daarom alleen al een groepsreis meer dan waard. Het land heeft een prachtig landschap en een heel bijzondere cultuur. De mensen zijn zeer vriendelijk en het eten is op zijn minst bijzonder te noemen. Wie wat wil uitrusten na een mooie rondreis door de binnenlanden van Ghana kan ontspannen aan een van de mooie stranden en zwemmen in het het warme zeewater.

Individuele rondreizen Ghana

Op dit moment zijn er geen Nederlandse reisorganisaties die volledig georganiseerde individuele rondreizen naar Ghana regelen. Het is wel mogelijk om bij een reisorganisaties een offerte op maat aan te vragen. Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om op eigen houtje naar Ghana af te reizen en rond te reizen. Een andere populaire mogelijkheid is om vrijwilligerswerk in Ghana te doen. Er zijn altijd tal van projecten die aandacht vragen.

Reisorganisaties Ghana

Er zijn twee reisorganisaties die rondreizen door Ghana organiseren. Dat zijn Djoser en Sawadee. Beide reisorganisaties hebben rondreizen samengesteld met een uniek karakter.

Verre reizen Afrika

Vergelijk alle reisorganisaties voor verre reizen Afrika en vind de ideale groepreis of individuele rondreis Afrika.

Groepsreizen Afrika vergelijkenKenia, 49 rondreizen, va € 1327
Groepsrondreizen AfrikaMarokko, 49 rondreizen, va € 399
Verre reizen AfrikaZuid-Afrika, 32 rondreizen, va € 1227
Reisorganisaties AfrikaTanzania, 12 rondreizen, va € 1255

 

Foto's en video's

Groepsreizen Ghana
Individuele rondreizen Ghana
Groepsrondreizen Ghana
Reisorganisaties Ghana
Verre reizen Ghana

 

Rondreizen Ghana vergelijken

€ 2995

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Djoser

Rondreis Ghana, Togo & Benin, 22 dagen

Ghana   Groepsreizen   Avontuurlijk Bijzondere reis naar drie onbekende landen aan de Golf van Guinee. Ghana is bebost met regenwoud, maar heeft ook lange stranden met indrukwekkende slavenforten. In Togo en Benin wordt het ritme van alledag bepaald door voodoo en hebben de verschillende bevolkingsgroepen als de Bassar, Somba en Kabye hun rijke cultuur goed bewaard. Hun lemen huizen gaan op in het mooie landschap.
Meer info

Ghana: Oude slavenforten en koninkrijken

Ghana   Groepsreizen   Avontuurlijk Ghana is één grote kleurrijke culturele lappendeken klaar om ontdekt te worden. Ghana is een vreemde eend in de West-Afrikaanse bijt. Het land is moderner, welvarender en stabieler dan zn buren, maar heeft bovendien enkele unieke culturen, waarvan de Ashanti wel de bekendste is. Tijdens deze rondreis zie je moerassen, jungle én sahel. We zoeken naar olifanten, antilopes en nijlpaarden in de wildparken. We leren meer over het animistische geloof in het Noorden van Ghana en bezoeken de koloniale slavenforten in het Zuiden. Kortom, dit is de meeste complete rondreis in Ghana.
Meer info
Mambo Van Verre Sawadee Djoser Shoestring NRV Holiday Stip Reizen ACSI Corendon No Sun