Zuid-Amerika Azië Noord-Amerika Afrika Australie Midden-Oosten Midden-Amerika Europa
Rondreizen

Rondreizen Gambia (lees meer ▾)

Vergelijk alle groepsreizen en individuele rondreizen Gambia.
Vind nu de ideale rondreis door Gambia!

Reisorganisaties met rondreizen Gambia:
Arke

Geen zin in een lastminute annulering door te weinig deelnemers? Bekijk de reizen met gegarandeerd vertrek of lastminute rondreizen.

Groepsreizen Gambia

Gambia in het westen van Afrika is een fantastisch land voor groepsreizen. het land is nog grotendeels onbekend voor toeristen en biedt veel geheime plekken. Een groepsreis door Gambia zal een onvergetelijke indruk achterlaten. En niet alleen door het bijzondere karakter, ook de mensen zijn buitengewoon hartelijk. Wie wat wil rusten, kan terecht aan de mooie stranden. In het warme zeewater langs de kust van Gambia kan heerlijk worden gezwommen.

Individuele rondreizen

Op dit moment is het niet mogelijk om via een Nederlandse reisorganisatie een individuele rondreis door Gambia te regelen.

Reisorganisaties Gambia

Op dit moment is er maar een reisorganisatie die rondreizen door Gambia organiseert en dat is Arke. Zie beneden de rondreizen van Arke. Andere reisorganisaties bieden ook reizen aan naar Gambia, maar dan met name strandvakanties. Vanuit de badplaatsen is het eenvoudig om door het Afrikaanse land te reizen.

 

Foto's en video's

Groepsreizen Gambia
Individuele rondreizen Gambia
Reisorganisaties Gambia
Verre reizen Gambia
Groepsrondreizen Gambia

 

Rondreizen Gambia vergelijken

€ 1210

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Arke

15-daagse rondreis Gambia Compleet

Gambia   Groepsreizen   Comfort Maak kennis met de cultuur, natuur en gastvrijheid van Gambia tijdens deze zeer afwisselende rondreis. Kleurrijke markten, kleurrijke vogels en gezellige vriendelijke Gambianen zijn de kernwaarden van deze unieke rondreis. U gaat naar het nationaal museum en dwaalt af naar de 17e eeuw met een bezoek aan de oude slavenhuizen. U aanschouwt de rijke flora en fauna in diverse Nationale Parken, overnacht in unieke lodges en ontmoet de uiterst vriendelijke en gastvrije bevolking.
Meer info

€ 1529

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Arke

15-dgs rondreis Vele gezichten van Senegal&Gambia

Gambia   Groepsreizen   Comfort Ga mee op deze rondreis langs de meest aansprekende natuurlijke, culturele en historische hoogtepunten van West Afrika. Maak kennis met wereldstad Dakar, de slavengeschiedenis en overnacht in de woestijn van Lompoul. Ontmoet de vriendelijke bevolking op lokale markten, spot kleurrijke vogels tijdens boottochten door mangrovebossen en bezoek de koloniale stad Saint Louis. Als kers op de taart overnacht u de laatste dagen aan het strand in Gambia. Een zeer complete rondreis vol hoogtepunten!
Meer info

€ 1350

Vergelijk verre reizen, rondreizen, groepsrondreizen, reisorganisaties en alle rondreis aanbiedingen

Arke

8-daagse rondreis Gambia Compleet

Gambia   Groepsreizen   Comfort Maak kennis met de cultuur, natuur en gastvrijheid van Gambia tijdens deze zeer afwisselende rondreis. Kleurrijke markten, wilde dieren en gezellige Gambianen zijn de kernwaarden van deze unieke rondreis. Breng een bezoek aan de 17e eeuwse slavenhuizen en het nationaal museum. Daarnaast aanschouwt u de rijke flora en fauna in diverse Nationale Parken, overnacht in unieke lodges en ontmoet de uiterst vriendelijke bevolking.
Meer info
Van Verre ACSI Corendon De Jong Intra Koning Aap Mambo No Sun Pharos Reizen Djoser Kras